Enviat per: p3europa2010 | Desembre 14, 2012

RECEPTA DE FRANCISCO: Pastís de PASTANAGA

Francisco, va anar a visitar a la seva família a Cuevas Bajas, província de Màlaga.

Allí hi ha un producte molt típic: la PASTANAGA MORADA o  ZANAHORIA  “MORÁ” com li diuen allí.

Ens va portar melmelada i pastís d’aquesta pastanaga tant típica. En un tres i no res va desaparèixer tant el pastís com la melmelada.

La mare del Francisco ens ha apuntat la recepta per poder-la fer a casa i mmmmmmmmm!!!!! què bona!!!!!!

De Pastís de pastanaga morada

Ingredients:

4 ous

2 gots de sucre

2 gots de farina

1 got d’oli de girasol

1 sobret de llevat

1 plat de pastanaga ratllada (aproximadament 300 grs)
Elaboració:
  • Posem el forn a escalfar (a uns 180º aproximadament).
  • Ratllem la pastanaga.
  • Batre bé tots els ingredients
  • Aboquem a un motlle previament untat amb oli i enfarinat i posem al forn preescalfat a 180ºC durant aproximadament 45 minuts.
  • El deixem refredar. L’espolvoregem amb sucre glass per decorar.

BON PROFIT!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: